Η SiEBEN συμμετέχει ως IT Sponsor στην εκδήλωση «12th Annual Cyprus Summit » του The Economist που πραγματοποιείται στην Κύπρο.

Abstract:

Η SiEBEN συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει το “The Economist” ως IT Sponsor. Η εκδήλωση με τίτλο “Europe in peril, Cyprus in play” λαμβάνει χώρα την Τρίτη 01/11, στο Hilton Park, στη Λευκωσία.

Ο Ισίδωρος Σιδερίδης, Co-Founder της SiEBEN, συμμετέχει με ομιλία στις 16:50, με τίτλο “Can The Mediterranean Become More Competitive?”, όπου θα παρουσιάσει μία νέα προσέγγιση για τον τρόπο που πρέπει να σχεδιάζονται τα επιχειρηματικά μοντέλα,  σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο. 

Εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο θα βρίσκονται στην εκδήλωση, όπου θα γίνει καταιγισμός ιδεών, συζήτηση και νέες προτάσεις για όλα τα ζητήματα που θα τεθούν, όπως συνεργασία για το ζήτημα των προσφύγων, χτίσιμο εταιρικών σχέσεων, επιχειρηματικότητα και καινοτομία. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μας και να πληροφορηθούν για τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές λύσεις και εφαρμογές, οι οποίες είναι ικανές να προσφέρουν στους εταιρικούς χρήστες τις εμπειρίες που υπόσχεται η νέα εποχή της Επιχειρησιακής Πληροφορικής. 

Η SiEBEN, χάρη στην εκτεταμένη εμπειρία που διαθέτει στην ανάπτυξη, στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων, είναι σε θέση να προτείνει λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς στην εποχή μας, έχοντας ως βασικό κριτήριο την στρατηγική Go-To-Market που επιθυμεί να υιοθετήσει ο κάθε οργανισμός. Ο όρος Go-To-Market για μία επιχείρηση αποτελεί τον συνδυασμό των εμπορικών λειτουργιών της (Sales, Marketing, Brand Management, Pricing και Consumer Insight) ο οποίος την οδηγεί στην κερδοφορία.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: 
http://hazliseconomist.com/en/event/12th_Cyprus_Summit/overview 

Date: 24/10/2016

X

Για να κατεβάσετε το αρχείο παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και πατήστε "Αποστολή".