Profile Divisions Subsidiaries Projects News Balance Sheets Χρηματοδοτούμενα Έργα

News

01/12/2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το workshop που συνδιοργάνωσαν ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. μαζί με την SiEBEN, το οποίο έλαβε χώρα την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων - ΕΕΔΕ. Περισσότερα από 60 στελέχη της αγοράς του ηλεκτρονικού εμπορίου παρακολούθησαν το εν λόγω workshop το οποίο είχε ως κεντρικό τίτλο:

"Transforming the online customer experience by using data analytics and enhancing customer profiling!"

Οι ομιλητές ανέπτυξαν και ανέλυσαν την στρατηγική που οφείλει να εφαρμόζει μία επιχείρηση, προκειμένου να αξιοποιήσει στο έπακρο τα εργαλεία του σύγχρονου ψηφιακού marketing, τα οποία αξιοποιούν τον τεράστιο όγκο δεδομένων μετατρέποντας τον σε πολύτιμη πληροφορία. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα καταρτισμένα στελέχη της αγοράς των εταιρειών SiEBEN και IBM, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με συναδέλφους τους πάνω σε θέματα όπως:

    •    Ποιες είναι οι τάσεις στο eCommerce που θα μας απασχολήσουν το 2017
    •    Πως να δημιουργήσεις το κατάλληλο οικοσύστημα για το eShop σου
    •    Πως να βελτιώσεις την εμπειρία του online πελάτη
    •    Την αξιοποίηση των data μέσω των analytics για αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας

Δείτε σχετικό video από την μέρα του Workshop εδώ.

29/11/2016

Η SiEBEN, συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει το “The Economist” ως IT Sponsor. Η εκδήλωση με τίτλο “The Sustainability Summit for southeast Europe and the Mediterranean” λαμβάνει χώρα την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στο Divani Apollon Palace & Thalasso, στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μας και να πληροφορηθούν για τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές λύσεις και εφαρμογές, οι οποίες είναι ικανές να προσφέρουν στους εταιρικούς χρήστες τις εμπειρίες που υπόσχεται η νέα εποχή της Επιχειρησιακής Πληροφορικής. 

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: 
http://hazliseconomist.com/en/event/The_Sustainability_Summit/agenda 

18/11/2016

Η SiEBEN συμμετέχει στο 13ο Συνέδριο Διοίκησης Επιχειρήσεων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ που διοργανώνει η ΕΕΔΕ. Η εκδήλωση με τίτλο "Greek Possible: Το Μάνατζμεντ της Ανάπτυξης και της Επιτυχίας των Ελληνικών Επιχειρήσεων στην Παγκόσμια Οικονομία" λαμβάνει χώρα την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ο Μενέλαος Μακρυγιάννης, Systems Integration & International Sales Manager της SiEBEN, συμμετέχει με ομιλία στις 10:30, με τίτλο “Η Διεθνοποίηση των Υπηρεσιών”, όπου θα παρουσιάσει μία νέα προσέγγιση για τον τρόπο που πρέπει να σχεδιάζονται τα επιχειρηματικά μοντέλα,  σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μας και να πληροφορηθούν για τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές λύσεις και εφαρμογές, οι οποίες είναι ικανές να προσφέρουν στους εταιρικούς χρήστες τις εμπειρίες που υπόσχεται η νέα εποχή της Επιχειρησιακής Πληροφορικής. 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα εδώ και να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

24/10/2016

Η SiEBEN συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει το “The Economist” ως IT Sponsor. Η εκδήλωση με τίτλο “Europe in peril, Cyprus in play” λαμβάνει χώρα την Τρίτη 01/11, στο Hilton Park, στη Λευκωσία.

Ο Ισίδωρος Σιδερίδης, Co-Founder της SiEBEN, συμμετέχει με ομιλία στις 16:50, με τίτλο “Can The Mediterranean Become More Competitive?”, όπου θα παρουσιάσει μία νέα προσέγγιση για τον τρόπο που πρέπει να σχεδιάζονται τα επιχειρηματικά μοντέλα,  σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο. 

Εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο θα βρίσκονται στην εκδήλωση, όπου θα γίνει καταιγισμός ιδεών, συζήτηση και νέες προτάσεις για όλα τα ζητήματα που θα τεθούν, όπως συνεργασία για το ζήτημα των προσφύγων, χτίσιμο εταιρικών σχέσεων, επιχειρηματικότητα και καινοτομία. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μας και να πληροφορηθούν για τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές λύσεις και εφαρμογές, οι οποίες είναι ικανές να προσφέρουν στους εταιρικούς χρήστες τις εμπειρίες που υπόσχεται η νέα εποχή της Επιχειρησιακής Πληροφορικής. 

Η SiEBEN, χάρη στην εκτεταμένη εμπειρία που διαθέτει στην ανάπτυξη, στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων, είναι σε θέση να προτείνει λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς στην εποχή μας, έχοντας ως βασικό κριτήριο την στρατηγική Go-To-Market που επιθυμεί να υιοθετήσει ο κάθε οργανισμός. Ο όρος Go-To-Market για μία επιχείρηση αποτελεί τον συνδυασμό των εμπορικών λειτουργιών της (Sales, Marketing, Brand Management, Pricing και Consumer Insight) ο οποίος την οδηγεί στην κερδοφορία.

19/10/2016

H SiEBEN προχώρησε σε εσωτερικές μετακινήσεις στελεχών σε καίριες διοικητικές θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Τζαβάρας ανέλαβε Γενικός Διευθυντής της SiEBEN, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον Ισίδωρο Σιδερίδη, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του CEO της Pobuca, νεοσύστατης εταιρείας spin off της SiEBEN.

Ο Κωνσταντίνος Τζαβάρας σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Αθήνας, από το οποίο αποφοίτησε το 1997. Ολοκλήρωσε με επιτυχία το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), στο διαπανεπιστημιακό πρόγραμμα “Athens MBA” των ΕΜΠ – ΟΠΑ, το 2001. Το 2000 ήταν ένας εκ των ιδρυτών της SiEBEN και από τότε εργάζεται συστηματικά και δημιουργικά με τους συνεταίρους του, με γνώμονα την διαρκή επέκταση των εργασιών της SiEBEN, σε Ελλάδα και εξωτερικό και την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και λύσεων. Ο Ισίδωρος Σιδερίδης, συνιδρυτής της SiEBEN, σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών και εκπροσώπησε επιτυχώς, για σειρά ετών την εταιρεία σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η SiEBEN με πολυετή εμπειρία σε συστήματα CRM σε εταιρείες παραγωγής και διανομής καταναλωτικών προϊόντων και σε εταιρείες του λιανεμπορίου έχει υλοποιήσει εκατοντάδες εγκαταστάσεις, στην ελληνική και διεθνή αγορά, των προϊόντων της PocketBiz και Marera.

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας, που αποτελεί στρατηγικό στόχο της SiEBEN, εντάσσεται με επιτυχία η Pobuca, με την ανάπτυξη δύο νέων λύσεων SaaS των προϊόντων PocketBiz και Marera, που θα είναι διαθέσιμα το 1ο  τρίμηνο του 2017. Συγκεκριμένα το B2Bsales-ready θα είναι η λύση SaaS για Field Sales Automation και Mobile CRM και το Campaigns-Ready θα αποτελέσει τη cloud λύση για Marketing Campaigns.

Η ανάπτυξη των B2Bsales-ready και Campaigns-Ready χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Pobuca, του business app που ξεκίνησε από τη SiEBEN και βοηθάει τους χρήστες να διαμοιράζονται επιχειρηματικές επαφές με τους συναδέλφους τους σε οποιαδήποτε συσκευή. Το Pobuca διαθέτει ήδη χιλιάδες χρήστες από 45 χώρες παγκοσμίως.

05/10/2016

H SiEBEN με την πρόσφατη εγκατάσταση του PocketBiz Ε-service στη Frigoglass Ρουμανίας επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Όμιλο Frigoglass και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Το PocketBiz Ε-service χρησιμοποιείται από τον Όμιλο στον τομέα του Service και εξασφαλίζει την απρόσκοπτη παρακολούθηση όλων των σταδίων επεξεργασίας των αιτημάτων service και logistics σε πραγματικό χρόνο, χάρη στην κεντρικοποίηση του ελέγχου και τις προηγμένες υποδομές πληροφορικής που παρέχει. 

Το PocketBiz Ε-service με τη χρήση διαφόρων επιμέρους εφαρμογών (Call Management, Mobility, Asset Management, Spare-parts Management, Contracts Management - Costing & Invoicing, Business Intelligence & Integration) επιτρέπει στη Frigoglass να διαχειρίζεται αποτελεσματικά το δίκτυο συνεργατών της (τεχνικούς, οδηγούς και εταιρίες Logistics), καθώς και να στηρίζει τους πελάτες της στη διαχείριση των επαγγελματικών ψυγείων τους, από τη διανομή μέχρι το τέλος της διάρκειας ζωής τους, μειώνοντας έτσι το συνολικό κόστος τους.

Πρόκειται για ένα έργο υψηλής καινοτομίας και μεγάλης εμβέλειας, καθώς μέχρι στιγμής εφτά χώρες όπου δραστηριοποιείται η Frigoglass (Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Νιγηρία, Ρωσία) χρησιμοποιούν το PocketBiz Desktop για τη διαχείριση των υπηρεσιών ανακατασκευής των ψυγείων και το live περιβάλλον του PocketBiz Android, μετρώντας πάνω από 350 χρήστες και περισσότερους από 730 τεχνικούς/οδηγούς. Τέλος, εντυπωσιακά και ενδεικτικά της κλίμακας του έργου είναι τα μεγέθη των 340 χιλιάδων φωτογραφιών, ψηφιακών υπογραφών και άλλων αρχείων, που προστέθηκαν από την εφαρμογή στη βάση δεδομένων μόνο σε μια χρονιά, καθώς και του 1 εκατομμυρίου ψυγείων για τα οποία διατηρείται πλήρες ιστορικό κινήσεων και επισκευών.

Οι δυο εταιρείες έχουν βραβευτεί διπλά στα Business Excellence Awards, το 2013 και το 2015, στις κατηγορίες «Sales and Support Automation» και «Έργα Πληροφορικής Μεγάλης Εμβέλειας» αντίστοιχα, συνεχίζοντας και διευρύνοντας τη συνεργασία τους σε τεχνολογίες, υπηρεσίες και γεωγραφικές θέσεις.

30/09/2016

SiEBEN and NN were awarded at Cyta Mobile Excellence Awards 2016, for the Category Mobile Insurance Services, which took place on Thursday 29 September 2016, at Divani Apollon Palace & Thalasso!

SiEBEN and NN Hellas cooperated for the implementation of the mobile application "NN Direct Health". This is an innovative application that meets the specific needs of the insured, with the aim of providing after sales service for the integrated health insurance program NN Direct Health, which is available exclusively online.

NN Hellas utilized SiEBEN' s executives experience and expertise and the Marera' s advantages, which follows the latest trends in digital marketing and is the NN' s Direct Health Mobile App management system.

Mr Serko Yietimian, Digital Marketing Expert and Mr Vassilis Iliopoulos, Sales Manager, received the award, on behalf of NN Hellas and SiEBEN, respectively.

You may see more photos here.

29/09/2016

SiEBEN is sponsoring the “FIFTH EU-SOUTHEAST EUROPE SUMMIT - EXPORING PATHS TO PROSPERITY” which takes place on October 5th in Vienna and is organized by The Economist.

Menelaos Makrygiannis, International Sales Manager of SiEBEN, will give a speech, entitled "Taking the Next Step with Technology: A Glimpse Into the Future", where he will introduce a new approach of how Business Models should be designed.

Prominent personalities from all around the world will attend the event, where there will be a lot of brainstorming, discussion and new proposals on all matters to be set, like partnership building, business entrepreneurship, innovation and new opportunities for foreign direct investment.

During the event, participants will have the opportunity to discuss with our Company’ s qualified employees and get informed about the latest technological solutions and applications, that offer corporate users the experience that the new era of Operational Information promises.

For more information follow this link:
http://hazliseconomist.com/en/event/Fifth_EU_SE_Europe_Summit/overview

X

Για να κατεβάσετε το αρχείο παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και πατήστε "Αποστολή".